Skip to main content
olcsó esküvő takarékoskodás

A kép csak illusztráció (Forrás: Pixabay)

Egy Floridában élő nő nem költött egy kisebb vagyont az esküvőjére, csupán kb. 700.000 forinnak megfelelő dollárt, írt erről a Daily Star. 

Sokan emlékezetessé akarják tenni az esküvőjüket, ilyenkor a pénz nem számít, gondolják a legtöbben.

hirdetés

Amber Dupress is emlékezetessé akarta tenni az eseményt, nem gondolta azonban úgy, hogy az eskövőre, mint más teszi, egy kisebb vagyont kellene áldoznia. Inkább arra összpontosított, hogy összeházasodik szíve választottjával, a rongyrázás pedig felejtős.

Ezért a szertartást, ahogy a TikTok videón is látható, a saját kertjében tartotta meg. Különösebb dekoráció, díszítés nélkül.

A kertbe egyszerű, de szép, mindössze 100 dollárért vásárolt menyasszonyi ruhában lépett ki, majd haladt el a násznép előtt, egy pillanatra megállt, hogy megsimogathassa a fiát, majd odaért a vőlegényéhez, hogy kimondhassák a boldogító igent.

Hozzászólások a videóhoz

A kommentelők döntő hányada egyetértett Amberrel, miszerint jóval kevesebb pénzt elköltve is meg lehet tartani egy lagzit, volt, aki már megbánta, hogy rengeteg pént, mintegy 30.000 kanadai dollárt (kb. 7.7 millió forintot) áldozott anno az eseményre.

Akadt olyan hozzászóló is, aki szintén kevés pénzt költött az esküvőjére, azt egy parkban tartották, és mint kifejtette, inkább a házuk megvásárlására fordította a „megspórolt“ pénzt.

Volt olyan kommentelő is, és talán ez a leglényegesebb, aki szerint jó lenne, ha elterjedne, szokássá válna az olcsó esküvő. Ők is hasonlóan kevés pénzt használtak fel a szertartásra, a „feleslegből“ a nászútjukat finanszírozták.

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja Facebook oldalunkat

Kapcsolódó anyagok:

Megtudtuk, hogy mi kell a férfiak boldogságához

Forrás - A nyitókép csak illusztráció, forrás: Pexels képe a Pixabay -en. 

TOP 5