Skip to main content
voxpay.hu

Ha tömegközlekedésről van szó, akkor az egyik legnagyobb kihívást a jegy megvásárlása jelenti. Sorban állás, nyitva lévő pénztár megtalálása vagy egy olyan bolt keresése, ahol helyijáratra szóló jegyet lehet vásárolni. Ez gyakran annyi időt vesz igénybe, hogy könnyen lekéshetjük a kinézett járatot.  

Egy alkalmazás minden problémára megoldást jelenthet

Egy integrált mobil közlekedési eszköz lehet a legjobb választás, mint amit a VoxPay applikáció is kínál. A segítségével a városon belüli és az azon kívüli utazást is könnyen megoldhatjuk. Egyaránt elérhetőek benne a helyi és helyközi jegyek is. De miért jobb választás ez a hagyományos papíralapú jegyeknél?

Ahogy azt már a bevezetőben is írtuk, a hagyományos módszer esetében könnyen megeshet az velünk, hogy egyszerűen lekéssük a kinézett járatot. Hogy ezt megelőzzük és ne a jegyvásárláson múljon az utazás, a legjobb választás, ha mobiljegyet használunk. Ez tulajdonképpen annyit jelent, hogy feltelepítjük a megfelelő alkalmazást és azon keresztül szerezzük be a kívánt helyi és/vagy helyközi jegyeket.

Ennek számtalan előnye van, például ott van a kényelmes használat, hogy nem kell többet a sorral törődni, konkrétan bárhol és bármikor megvehetjük a jegyeket. A jegykezelés is sokkal egyszerűbb, teljesen érintésmentes, csupán egy QR kódot kell beolvasni a telefon kamerájával. A fizetés is automatikusan történik, így a készpénzzel sem kell törődni. A folyamat teljes mértékben papírmentes, így még környezetkímélő is, csökkenthetjük az ökológiai lábnyomunkat. Többféle fizetési mód elérhető és még akár az egész családnak is beszerezhetjük a szükséges jegyeket, egyszerre. 

Az egyes tranzakciók folyamatosan naplózásra kerülnek, így például hónap végén visszanézhetjük, hogy pontosan mire mennyit költöttünk. Az utazástervezésnek köszönhetően pedig még hatékonyabban tervezhetjük meg a kiruccanásokat.

Modern megoldás mindenki számára

Egy okostelefon ma már szinte mindenki zsebében ott lapul. Az alkalmazás letölthető a Google Play és az AppStore áruházból is. A regisztráció pár percet vesz igénybe, ami Facebook-fiókkal is történhet. Feltöltjük az egyenleget vagy társítunk a profilhoz egy bankkártyát és máris elkezdhetjük a vásárlást. 

Az applikáció kezelése nagyon egyszerű, könnyen válthatunk az egyes városok között. A jegyeink állapotát, a vásárlásainkat időrendben tudjuk megnézni.

Érdemes minél hamarabb kipróbálni

A hagyományos jegyvásárlás rengeteg stresszel járhat a hétköznapokban. Ezt teljesen megkerülhetjük a mobiljegyeknek köszönhetően. Az alkalmazás elegáns megjelenésének és egyértelmű felépítésének hála bárki percek alatt meg tudja tanulni a használatát. Még utazásterv is kérhető, ami megmutatja, hogy mikor melyik járműre kell átszállni vagy éppen gyalog menni.

A helyi és helyközi jegyek vásárlása, kezelése ma már gyerekjáték és modern is lehet.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5